Català   -   Castellano

          
  QUÈ ÉS LA MUSICOTERAPIA
  L'ASSOCIACIÓ
  JUNTA DIRECTIVA
  ANTECEDENTS
  ASS. ESPANYOLA EFEMERIDE: 25èANI.
  HISTÒRIA DE L'ACMT
  ACTIVITATS
  FORMACIÓ
  CENTRES
  PUBLICACIONS
  DIVULGACIÓ
  ÀREA DE SOCIS
  LINKS
  FOTOS
  INICI
 

 

 
C. Vinya del Forn, 16 08635 St. Esteve Sesrovires Barcelona Espanya Tel. i Fax : 34- (93) 771 48 18 acmt@xarxabcn.net - mtr@draspoch.e.telefonica.net
  QUI SOM:

Dra. Serafina Poch Blasco, RMT, MTR:
Doctora en Filosofia i Lletres, (Pedagogia-Psicologia), Universitat de Barcelona i Complutense de Madrid.- Tesina (1964) i Tesis (1972) sobre Musicoteràpia.- Internat en Musicoteràpia al Essex County Overbrook Hospital (1966) (USA) i Curs de Postgrau en Musicoteràpia, Universty.of Kansas (1974).- Fundadora de l´ “Asociación Española de Musicoteràpia” (1976) i “Associació Catalana de Musicoteràpia” (1983).-Iniciadora, Directora i Prof. de Musicoteràpia dels Cursos de Postgrau i Màsters de la Universitat de Barcelona (1992-94) (1994-96), Universitat Ramon Llull (1996-98), Universitat de Valladolid (1998-1999) i Les Heures (UB). (2001-2004) (2002-2003). Directora Científica del Màster de Musicoteràpia de Les Heures, Universitat de Barcelona, des de 2004. Profesora del Curs de Postgrau en Musicoteràpia de la Universitat San Antonio de Murcia (2004-2005) . Musicoterapeuta en diversos hospitals de USA.: "New York University Medical Center" y "Creedmoore State Hospital", NY (1967), Madrid i Barcelona. (1969-2000). Iniciadora i Directora de la “Revista Española de Musicoterapia” (1999).- Membre del Claustre de Doctors de la Universidat de Barcelona.- Musicoterapeuta Registrada (AMTA, EE.UU.) des de 1991 i MT professional des de 196

Dr. Josep Martí Pérez, (CSIC):
Josep Martí (Barcelona, 1954) es va doctorar a la Philipps-Universität de Marburg (Alemanya) després d'haver cursat estudis d'antropologia cultural a Barcelona i Göttingen. Actualment, treballa com a investigador a la Institució Milà i Fontanals del Consell Superior d'Investigacions Científiques (Barcelona). Els seus principals temes d'investigació s'han centrat en els àmbits de les creences, l'etnicitat i l'antropologia de la música. Ha exercit la docència a la universitat de Göttingen i, en qualitat de professor convidat, imparteix regularment cursos de la seva especialitat en diverses universitats del país. Com a investigador ha realitzat treballs de camp en diferents països europeus, els resultats del quals s'han donat a conèixer a través de diversos llibres i nombrosos articles publicats en revistes especialitzades.

Núria Escudé Matamoros, MTR:
Llicenciada en Psicologia, UB.- Professora de Música per el Conservatori del Liceo de Barcelona. Curs de Postgrau en Musicoteràpia, Universitat de Barcelona, Facultad de Medicina (1994-96). Directora del Màster de Musicoteràpia, Les Heures, UB, des de 2004. Directora de
“l´Institut Català de Musicoteràpia”.(privat) (2000). Musicoterapeuta Registrada per l´ACMT.

Joan Capafons Manils:
Llicenciat en Psicologia, Universitat Autònoma de Barcelona (1999), Postgrau en Psicocreativitat Universitat Autonoma de Barcelona, Beca INCANOP 1994 en Música Moderna, Compositor de dos CD´s.

Marta Casellas Riera, MTR:
Llicenciada en Història de l´Art. Professora de Piano per el Conservatori de Música del Liceo. Curs de Postgrau de Musicoteràpia Universitat de Barcelona, Facultat de Medicina (1994-96).
Col.laboradora del Màster de Musicoteràpia de Les Heures, Universitat de Barcelona, des de 2003.-.Professora de Música del Centre Suzuki de Barcelona. Musicoterapeute Registrada per l´ACMT.

Dr. Doménech Joseph Munné, DM:
Metge Intensitivista de l´Hospital Parc Taulí de Sabadell, del Servei Català de la Salut (Generalitat de Catalunya). Director de l´Institut de Psiquiatria i Psicologia Aplicades (IPPA) de Sabadell. Va organitzar, entre d´altres, la Conferència : “ Ètica de la música sobre l´efecte terapèutic”.- Casa Elizalde.- Barcelona.- 30 gener, 2004.

Dr. Pere Berbel Sánchez, DM:
Metge especialiste en Anestesiologia, Reanimació i Teràpia del Dolor. Metge Adjunt al Servei d´Anestesiologia de l´Hospital Mútua de Terrassa (Barcelona), del “Servei Català de la Salut”( Generalitat de Catalunya). Està realizan la tesi de doctorat sobre el tema “Efecte de la Musicoteràpia en la disminució de l´ansietat en el preoperatori ”. Ha presentat el seu estudi en curs a diversos Serveis del mateix hospital com al: Servei d´Anestesiologia i Reanimació (2000), Servei de Psiquiatria (2003), en una Sessió Clínica General del mateig hospital (2003). A l´Hospital Parc Taulí de Sabadell (2002) i a la Universitat Autònoma de Barcelona. A la Facultat de Psicologia, dintre del “Doctorat de Psicologia de l´Aprenentatge Gumà” (2004). Col.laborador del Màster de Musicoteràpia de Les Heures, UB, des de 2004.

Dra.M.Dolors Tobella Esteve, MTR:
Metgessa.Treballa de Pediatre per l' Institut Català de la Salut. Ha estat Deportista de competició durant 20 anys. Va especialitzar-se en Medicina de l'Esport a Feiburg ( Alemania) del 1985 al 1987. Va realitzar el primer Curs de Postgrau de Musicoteràpia de la Universitat de Barcelona del 1992 al 1994, amb la Dra. Poch. Va assitir a la 45ª National Conference of Music Therapy (Nacional Association for Music Therapy) ( Orlando, USA) al novembre del 1994. Ha assistit als Seminaris i Conferències organitzades per l´Associació. Col.laboradora del Màster de Musicoteràpia, des de 2003.- Ës Musicoterapeuta Registrada per l´ ACMT.

Isabel Agudo Cadarso, MTR:
Llicenciada en Història per la U.de Valladolid. Diplomada en Ed.Infantil i Primaria, Diplomada Elemental de Piano. Especialista en Tècniques d´Expressió i Psicomotricitat.
Máster de Musicoterapia en la U.R.L (Barcelona). Col.laboradora del máster de Musicoteràpia de Les Heures, UB.-  Directora del C. de MT de Barcelona. Musicoterapeuta en l´ Associació ARAPPIS y C.P.B.- Musicoterapeuta registrada per la ACMT.

Eva Viñas Martín, MTR:
Diplomada en Magisteri, Ed.Musical por la Facultad de Psicología, Ciencias de la Educación y Deportes de Blanquerna (U.R.L). Master de Musicoterapia de,
les Heures, U.B (2003).Musicoterapeuta registrada por la ACMT.

Ana Francesca Salcedo de la Mota, MTR:
Licenciada en Psicologia Clínica por la Universidad Católica de Santo Domingo. Bailarina Clásica. Máster de Musicoterapia de ,Les Heures,U.B (2003).Musicoterapeuta registrda por la ACMT.

 

Junta directiva: Qui som?